tisdag 15 september 2009

days passing by

Under helgen som gick hade vi riktigt fint väder här! Alla vaknade till liv och folk åkte rollerblades, simmade, läste i solskenet och spelade rugby. Ingen skulle få något skolarbete gjort om det var sånt väder varje dag!



På lördagen hade 2 åringarna 2nd years show, underhållande det också. Vi första åringar ska ha våran show om två veckor. Och det hör till att den ska vara MYCKET bättre och avancerad. Dels för att vi borde ha mera tid för att sätta upp nåt. Ikväll hade vi iallafall vårt första möte om showen. Rätt så hysteriskt, men det gick. Vi har många fina ideér att jobba med!


Idag har samtalsämnena också kretsat runt vad man ska göra under November break. Ett 20 tal ska till Prag. En del 2nd years ska till Paris. Vissa ska vara på campuset och vissa åker hem. Själv funderade jag och några andra på Krakow, Polen. Rätt billigt. 100€ tur och retur tror jag det var. Eller spanien. Det var ganska billigt också, det är ju ändå November då. Men vi ska se, det är bara tankar. Kanske är jag bara här. Det känns ännu som en evighet till Novemberbreak...
Under skoldagen gick också ett fåtal elver omkring i vackra nationalklänningar. Idag var det självständighets dag för stater som Costa Rica, Panama och Nicaragua.

Nu ska vi ha roommeeting. Rikke kom hem från ett Sverige besök ikväll. Det märktes tydligt att nån fattades i rummet, även om hon bara var borta i 5 dagar. Skönt att hon är här igen :)

Bild på husen där vi har lektioner:

Vi har 3 skolbyggnader här. Och man blir lätt distraherad om det är fint väder...
I närmsta blåa har man alla science ämnena. Kemi. Fysik, Biologi och Environmental studies

0 kommentarer: