lördag 23 april 2011

En vecka återstår

Om en vecka börjar slutspurten på dessa två år på RCN och IB. Våra slut-exams börjar nämligen. Den senaste veckan har bestått av ett ständigt läsande, och det lär ju fortsätta så ända till det sista provet. Det är ju lite surt att man måste spendera sinsista månad här läsandes till prov, men man får ju försöka göra det bästa av det.

Fast visst lockar det att bara vara utomhus med det vädret vi hade idag. Solen värmde och det var riktigt vår varmt. Härligt! Man äter utomhus, och folk är i allmänhet gladare. Vi elever håller också på med ett projekt att göra vår egen UWC video. UWC skolorna Atlantic, Adriatic och Canada har vi redan blivit utmanade av, så vi gör vår egen nu. Så fort den är klar ska jag skicka en länk. Så idag, med det soliga väder, filmade vi i vår student village, med alla elever görandes olika aktiviteter och se allmänt galna ut. Vi dekorerade våra hus med att hänga ut alla världens flaggor genom fönstren och hela spektaklet blev en riktig humörs höjare! Mycket trevligt


Sista bilden är av några av oss som gör RUSS på skolan, vilket då var den norska traditionen som man har då man slutar gymnasiet/yrkesskola. Man måste ha på sig de röda RUSS byxorna till 17 maj, och under tiden ska man göra olika upptåg och spratt

några exempel:

At least 3 Russ camping in the school area for a night, cooking food on a camping stove and sleeping in a tent.

Answer in Jeopardy style to every question for a day, including yelling “Pling!” before each answer.

Eat a whole packet of Hubba Bubba and keep it through one whole lesson.

Jump into a random person’s bed and watch a movie with the person, letting he/she choose which one.

Walk into a room of the opposite sex in a different house than your own, wearing only a towel and with wet hair, asking for shampoo.

Stalk someone for a day, of course without them knowing that you are intentionally stalking them.

Sleep in a teacher’s house and make them breakfast, without the teacher noticing that you are present.

Create an opposing Student Council.

Make a birthday for an imaginary person and celebrate it.

Och så finns det ju många flera extrema, men de behövs ju inte nämnas här. Hittills har jag inte hunnit göra många, bara haft en seriös diskussion i 10 minuter med en lyktstolpe, och varit fast bunden med en person i 6 h. Men ska nog satsa på att göra några flera, moderata.

0 kommentarer: